hidden hit counter Uitzending Sonja Barend 80 Jaar Skip to main content

Uitzending Sonja Barend 80 Jaar

Witteman 75 - Vakgenoten over zijn werk dinsdag 12 oktober om 2025. Vrijdag 28 februari 2020.


Sonja Barend Geeft Sensatiezucht Toe Ditjes Datjes

Sonja Barend called the queen of the talk show by many in the years she was on television celebrates her 80th birthday on Saturday.

Uitzending sonja barend 80 jaar. Met documentairemaker Coen Verbraak kijkt Sonja nog één keer om. BNNVARA brengt eerbetoon aan Sonja Barend. Haar enerverende loopbaan leverde honderden uren spraakmakende televisie op.

Janine abbring is vanavond de winnares geworden van de sonja barend award de prijs voor het beste televisie interview. Sonja durfde in haar talkshows alles te vragen. Hetty maakte eerder voor de VARA en BNNVARA films als Valentijn Verlaten en Jij Bent Van Mij.

According to Nietsch who entered into a discussion for De Nacht van Sonja with Matthijs van Nieuwkerk Paul de Leeuw and Eva. Ze was kritisch taboedoorbrekend en had een mening. Op 29 februari - schrikkeldag - werd Sonja Barend tachtig.

Sonja durfde in haar talkshows alles te vragen. Op zaterdag 29 februari schrikkeldag viert BNNVARA de verjaardag van tv-icoon Sonja Barend. Zangeres en presentatrice martine bijl als mies bouwman 1929 2018 presenteerde stapte ze de.

De Koningin van de Talkshow wordt die dag 80 jaar. De doortastende en empathische manier van interviewen werd vertaald in de Sonja Barend Award. In 2006 nam ze voor de laatste keer afscheid met.

Op zaterdag 29 februari - schrikkeldag - viert BNNVARA de verjaardag van tv-icoon Sonja Barend. Hetty Nietsch maakte vorig jaar een soortgelijk portret over Sonja Barend toen zij 80 jaar werd ook met vakgenoten aan het woord over de jarige. Sonja was Nederlands eerste echte talkshowhost.

Aan het einde van Sonjas praatprogrammas klonk steevast de slotzin. Sonja durfde in haar talkshows alles te. Op 29 februari werd Sonja Barend tachtig.

Sonja was Nederlands eerste echte talkshowhost. De Koningin van de Talkshow wordt die dag 80 jaar. Het Nederlandse publiek heeft veertig jaar lang kunnen genieten van haar programmas.

Lekker slapen en morgen. NUnl spoke with Hetty Nietsch who made a documentary about Barends craftsmanship. Sonja Barend award.

Op 30 december 2006 presenteerde Sonja Barend voor het laatst haar beroemde praatprogramma Sonja samen met Paul de Leeuw. Sonja barend award voor zomergasten uitzending van der laan heel holland rouwt. Ode aan Sonja Barend die vandaag jarig is.

Vandaag viert BNNVARA de verjaardag van tv-icoon Sonja Barend. Dit is een herhaling van afgelopen 29 februari toen het programma na middernacht werd uitgezonden. Dertig jaar lang was ze de onbetwiste Koningin van de Nederlandse talkshow.

Ze maakte ontelbare programmas en als je ze terugkijkt proef je de tijdgeest. Hetty maakte eerder voor de VARA en BNNVARA films als Valentijn Verlaten en Jij Bent Van Mij. Twintig jaar lang was de legendarische eindredacteur Ellen Blazer haar steun en toeverlaat.

In een van de scenes wordt gesteld dat gaprindashvili nu 80 jaar nog. Sonjas Goed Nieuws Show Sonja op maandag Sonja op dinsdag en zo alle dagen van de week. De research voor Witteman 75 is in handen van Stieni Bosma.

De research voor Witteman 75 is in handen van Stieni Bosma. Hetty Nietsch maakte vorig jaar een soortgelijk portret over Sonja Barend toen zij 80 jaar werd ook met vakgenoten aan het woord over de jarige. Deze award wordt jaarlijks uitgereikt voor het beste tv-interview.

Als programmamaker is Sonja een belangrijke. Ze durfde alles te vragen was kritisch taboedoorbrekend en had een mening. Voor het eerst vertelt ze openhartig over haar drijfveren en de geschiedenis van haar familie.

Documentaire De Nacht van Sonja op NPO 1. Tijdgeest Sonja Barend maakte ontelbare programmas en als je ze terugkijkt proef je de tijdgeest. Ze was kritisch taboedoorbrekend en had een mening.

In deze uitzending werd ook terug. De Koningin van de Talkshow is jarig op de schrikkeldag en is 80 jaar geworden. Sonja Barend Amsterdam 29 februari 1940 maakte ontelbare programmas voor de VARA.

Eva Jinek Fidan Ekiz Sophie Hilbrand Paul de Leeuw Jeroen Pauw Matthijs van Niewkerk Astrid Joosten Ivo. Tv-makers van nu blikken terug op haar hoogtijdagen.


Sqfer 7jbmmm


Snelste Sonja Barend 80 Jaar


Dinsdag In Op1 Sonja Barend Presenteert Haar Nieuwe Boek


Kijktip De Nacht Van Sonja Nouveau


Snelste Sonja Barend 80 Jaar


Sonja Barend Demonstreren Nee Nu Net Even Niet Op1


Nederlands Tv Icoon Sonja Barend Oud Zijn Is Heerlijk De Standaard Mobile


Sonja Barend Wikiwand


Snelste Sonja Barend 80 Jaar


Emotionele Eva Jinek Wint Sonja Barend Award Entertainment Telegraaf Nl


Snelste Sonja Barend 80 Jaar


Sonja Barend 80 Jaar Wordt Zaterdagavond Geeerd Met De Nacht Van Sonja Jonet Nl


Special Sonja 80 Over Sonja Barend Woensdag Te Zien Op Npo 1


Uitzending Gemist De Nacht Van Sonja Barend En Witteman Op Nederland 1


Bnnvara Viert 80e Verjaardag Sonja Barend Entertainment Telegraaf Nl


Sonja Barend Wikiwand


Snelste Sonja Barend 80 Jaar


Snelste Sonja Barend 80 Jaar


Snelste Sonja Barend 80 Jaar

Comment Policy: Silahkan tuliskan komentar Anda yang sesuai dengan topik postingan halaman ini. Komentar yang berisi tautan tidak akan ditampilkan sebelum disetujui.
Buka Komentar
Tutup Komentar